Workshops

PIT STOP wil groeien en laten groeien, inspireren en geïnspireerd worden …
Daarom organiseren we tal van verrijkende workshops.
Van sensorische speelsessie tot treasure mapping, op een verrassende en veelzijdige manier zet PIT STOP IE-DER-EEN in hun kracht.


 

Sensorische speelsessies op unieke, kindvriendelijke locaties in en rond Aalst.

Geniet van een zintuiglijke beleving en kwalitatieve verbinding met je (klein)kind tijdens het gezellig één-op-één momentje, waarbij jullie kind vanuit een uitnodigend prikkelarm vrij spel vaardigheden voor het leven leert.

Giet hierover nog de unieke PIT STOP vibes die alomtegenwoordig zullen zijn en grijp via unieke thema’s onze mooie waarden vast die in de senso-speeltafels van Happy Plays kleur en vorm krijgen.

Bij sensorisch spel ligt de nadruk op de zintuiglijke beleving om info te vergaren en verwerken. We laten de kinderen vrij spelen en ontdekken en gebruiken daarbij verrassende materialen die de zintuigen prikkelen en de ontwikkeling stimuleren. Vaak vormen rijst, pasta, bonen, zand of water de basis. Dit wordt dan verder aangevuld met speelfiguurtjes, natuurlijke materialen, schepjes, enz.

Wanneer

Elke 2e week van de maand op

 • Woensdag
  van 14u tot 15u OF
  16u00 tot 17u00
 • Zaterdag & Zondag
  van 10u30 tot 11u30 OF
  14u00 tot 15u00

Na de workshop kan je op de fijne locatie jullie quality-time momentje nog even verder zetten en de plaats ontdekken waardoor het een totaalbeleving wordt.

Locatie

Elke maand zullen we onze tenten (of beter gezegd speeltafels) opslaan op een andere locatie. We gaan hiervoor op zoek naar unieke, kindvriendelijke plekjes in en rond Aalst en vinden het belangrijk om samen te werken met lokale partners die dezelfde waarden delen. Het thema van elke workshop stemmen we af op de locatie.

Aanbevolen leeftijd – 3 tot 8 jaar

Maar jij kent je kind natuurlijk het beste. Ben je van mening dat jouw zoon of dochter, neefje of nichtje, kleinkind baat kan hebben bij een speelsessie, dan verwelkomen we jullie met open armen.

Wat meebrengen
Voorzie speelkledij die vuil mag worden of reservekledij indien nodig. Breng eventueel een tas mee om vuile / natte kleren in op te bergen. Een drinkfles met wat water voor je kind tijdens de workshop is zeker ook handig.

Prijs
We trachten

 • € 40  / 1 volwassene + 1 kind
 • € 70  / 1 volwassene + 2 kinderen

Ontdek hieronder al onze workshops.
Elke maand een nieuw verrassend thema op een andere uitnodigende locatie.
Ik schrijf ons graag in !