Partner worden

Bij PIT STOP voeren we zelf de regie. We blijven steeds trouw aan onze (toekomst)visie. We meten en verbeteren continu, want alleen kunnen we 360° blijven groeien. Samen zijn we, en maken we teamplayers.

Die doelstellingen bereiken we dankzij de steun van bedrijven en organisaties. Ook jouw organisatie kan een steentje bijdragen, zowel kortlopend als voor een langere periode. Want van elke samenwerking maken we een win-win!

Bouw met ons mee

  • Interesse om jouw organisatie te promoten bij onze leden?
  • Wil je als bedrijf een actie organiseren voor of met jouw werknemers?
  • Zie je raakvlakken tussen jouw organisatie en de onze?
Dan gaan we er samen voor!
Contacteer ons
Deze partners steunen onze werking, activiteiten en sportsessies met hun bijdrage


Met het ruim aanbod sportkledij en sportschoenen voor het hele gezin, direct een match met ons veelzijdig sportaanbod voor groot en klein. Alle Pitstoppers in kwalitatieve clubkledij is fijn. Voeg daarbovenop nog liefde voor sport en dan krijg je voor zowel recreatieve sporters als atleten een gepast aanbod bij PIT STOP en Fonce.

De winkel voor houten, verantwoord en leuk speelgoed sluit mooi aan bij onze duurzame visie op sport: kwalitatief beweegplezier op maat. Je ziet hun kleurrijke ballonnen wekelijks rondvliegen op het terrein en in het water. Smarty (giraf handpop) is al jaar en dag de grootste vriend van onze Prutskes. Ontdek het speels aanbod van PIT STOP en De Speelvogel.


Professioneel, duurzaam, veilig en duidelijk zijn de bouwstenen van het partnerschap met Solit Projects. Live video streaming, dynamische video’s en IT consultancy waar we kunnen op rekenen. Een persoonlijk traject op maat is waar zowel PIT STOP als Solit Projects in geloven.