Coach Worden

Schuilt er in jou een soort van sportieve wereldverbeteraar die kinderen op een leuke manier in beweging wil krijgen? En dat aan de hand van een 360°-sportvorming, on the court en/of in het water? Via verrassende oefeningen en veelzijdige spelvormen? Sta je open voor de unieke PIT STOP-aanpak die kinderen niet alleen prikkelt om te gaan sporten, maar ook hun vaardigheden stimuleert die nodig zijn om veerkrachtig door het leven te gaan?
Check dan snel of jij de PIT STOP Vibes in jou hebt.

PIT STOP COACH

AQUA - COURT - KAMPEN

Ben je meteen gebeten door onze manier van werken? Wil jij mee een verschil maken! Stuur ons een bericht. Wij kijken er naar uit jou te mogen ontmoeten!

Ik wens een coach te zijn!

Stageplaatsen

AQUA, COURT en meer ...

PIT STOP stelt jaarlijks enkele stageplaatsen ter beschikking. Ben jij een beginnende sportcoach vol pit, heb je marketing talenten, ben je een creatieve enthousiasteling, klopt je hart voor kinderen en sport, trek je graag sport evenementen … Kom de PIT STOP vibes ontdekken en groei met ons mee!

Doe met ons mee!

Doe met ons mee

Geïnteresseerd om deel uit te maken van onze PIT STOP vibes? Wij zijn altijd opzoek naar coaches, vrijwilligers en buddies.

Contacteer ons