Samenwerken

Bij PIT STOP Sport Academy timmeren we aan de toekomst. Dat doen we niet alleen, maar in nauwe samenwerking met onze partners. In de keuze voor samenwerkingspartners zijn we kritisch. We maken bewuste keuzes om verbindingen aan te gaan met andere organisaties. In die keuze staat één ding voorop: een partner moet dezelfde doelen en toekomstvisie hebben als ons.

Ook PIT STOP-partner worden?

Duurzame samenwerkingen en professionalisering met het kind als centrale factor, zijn noodzakelijk voor de toekomst. Wil jij samen met ons groeien en streven naar bredere kijk op (sport)ontwikkeling? Neem dan snel contact met ons op.


Multi SkillZ®

Multi SkillZ is een methode & concept van Coach2Competence, dat kinderen en volwassenen gek maakt van bewegen door het inrichten van unieke sportsessies.

Multi SkillZ wil meer professionaliteit, ondernemerszin en welbevinden in sport en bewegen zodat iedereen, van jong tot oud, van kind tot coach, ongeacht vaardigheden en talent, zijn of haar potentieel kan ontdekken en activeren. Als Multi SkillZ® Academy  is PIT STOP Sport Academy dé partner in Aalst.


Samen ∙ Sociaal ∙ Sporten

Eendracht maakt macht. Dat weten we in Aalst al langer, maar nu werken we in de ajuinstad ook met drie sportclubs onder de koepel van Sportwijk Schotte nauw samen. Samen met Atletiek Land Van Aalst en Koninklijke Turnkring Aalst vormen wij Sportwijk Schotte en zorgen we voor efficiënter en professioneler georganiseerde (sport)verenigingen. Samen verbeteren we het sportaanbod en verhogen we de sociaal-maatschappelijke waarde van sport in Aalst.

Sportclubs versterken door samen te werken dus!


Spaar mee met UiTPAS

Bij PIT STOP is er plaats voor ie-der-een! Onze club is daarom een actieve UiTPAS-aanbieder. UiTPAS is jouw voordeelkaart voor verrassende vrije tijd buitenshuis. Spaar punten als je deelneemt en ruil voordelen. Mensen in armoede hebben bovendien recht op het kansentarief.

Wil je meer weten over de werking van UiTPAS en hoe je deze kan aanschaffen? Neem dan snel een kijkje via: https://www.uitpas.be/


Door de aansluiting van onze club bij de multisportfederatie Sportievak,  slagen we er in om onze leden telkens veilig en goed omkadert te laten sporten. Het team van Sportievak ondersteunt onze werking, biedt een complete verzekering (Arena) en sportkampen aan.

Met Aalst Sport en Sport Vlaanderen streven we er naar om onze club op elk vlak te professionaliseren om een vitale sportclub te zijn en blijven in Aalst. Deze partners bieden de nodige ondersteuning met betrekking tot kennisdeling, uitwerken van projecten en financiële middelen.

Doe met ons mee

Geïnteresseerd om deel uit te maken van onze PIT STOP vibes? Wij zijn altijd opzoek naar coaches, vrijwilligers en buddies.

Contacteer ons