prutskes gooien ballen

NATUUR Sportkampen

Energieke zomerkampen vol sportplezier & samenspel in de natuur te Aalst voor Prutskes (geboortejaar 2020) en Skillers (geboortejaar 2019 tem 2013). Wij kennen 80% van de kampers die mee op avontuur gaan omdat ze bij PIT STOP sporten, zwemmen of jaarlijks deelnemen aan de natuursportkampen. Ook niet-leden kunnen inschrijven. IE-DER-EEN is welkom. De avond vóór elk kamp, nodigen we al de kinderen en ouders uit om de locatie te ontdekken en ons team te ont’moeten.

INSCHRIJVINGEN LEDEN: MID DECEMBER // INSCHRIJVINGEN NIET-LEDEN: 4 JANUARI

🚀GET RID OF THE BOX

Onze aanpak is op z’n minst ‘anders’ te noemen. Want elk kamp is een supertof nieuw avontuur opgebouwd rond 5 vaste waarden: natuur, sport, knutselen of levende gezelschapspelen, fietsen en lifeskills. Het kampthema wordt niet zomaar als een laagje over de dagindeling heen gegoten. Het vormt de doordachte, rode draad doorheen alle kamponderdelen. Zo creëren we vernieuwende spelen en verrassende uitdagingen voor elk kind.

ONTDEK DE KAMPEN HIER

🤘SHOW SOME GUTS

Volgens ons kan iedereen een kampioen worden. Een levenskampioen.
Bij ons ontdekken kinderen tijdens de zomer stap voor stap hun eigen talenten en interesses.
Niet iedereen hoeft daarom in de premier league te spelen, maar we gaan er voor! Wij willen dat onze kampers zich een champ voelen in hun eigen leven.

IK WIL MIJN KAMPIOEN INSCHRIJVEN

🌱KEEP GROWING

Onze supercoaches, allemaal pedagogisch geschoold en/of door PIT STOP opgeleid, zorgen voor een grote glimlach en een kwalitatief aanbod vol plezier. We kiezen bewust voor kleine groepen en rust. Geen springkastelen, toeters en bellen.

Jouw kind zal dankzij deze positieve kampvibes groeien én zo zichzelf en de natuur ontdekken. We boosten zelfvertrouwen, veerkracht, een positief zelfbeeld en zelfredzaamheid. Welkom!


SHINE TO MAKE ANOTHER SHINE.

Ons veelzijdig verrassend aanbod is ook voor onze coaches verfrissend. We zorgen steeds voor een unieke combinatie coaches, elk met hun expertise en talenten. En dat maakt het verschil! PIT STOP Sport Academy trekt al 10 jaar de kaart van professionaliteit en kwalitatieve coaches in de recreatieve sport.

Wil je ons team beter leren kennen of zelf zin om je batterijen op te laden tijdens een uniek natuursportkamp en deel uit te maken van PIT STOP ? We hebben je er graag bij! 


Gegarandeerd 100% Sportplezier

Wij zijn een uitpas organisatie. Wij stimuleren kampparticipatie. IE-DER-EEN is welkom, ook aan een voordelig kansentarief kan u inschrijven gewoon via het inschrijvingsformulier.