PIT STOP Vibes

Mascottes-uitzicht

PIT STOP Sport Academy, dat is één familie.

Coaches, leden, vrijwilligers, bestuurders… We delen dezelfde waarden en strijden voor dezelfde doelen. We geloven dat zolang we veel(zijdig) bewegen, al de rest wel vanzelf volgt. En daarmee hebben we het over een gezond lichaam, een frisse geest en social skills om u tegen te zeggen. Klaar voor een vleugje PIT STOP-vibes in jouw leven?


🤘 Show some guts

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”  Een beetje lef tonen hoort bij PIT STOP. Volgens ons kan iedereen een kampioen worden. Een levenskampioen. Bij ons ontdekken kinderen (en eigenlijk ook grote mensen) stap voor stap hun eigen talenten en interesses. Niet iedereen zal of hoeft daarom in de premier league te spelen. Wij willen dat onze leden zich een champ kunnen voelen in hun eigen leven.

🚀 Get rid of the box

Hokjes? Daar doen we niet aan. PIT STOP is er voor ie-de-reen: jong, minder jong, fanatieke recordbrekers, enthousiaste pleziersporters, personen met én zonder een beperking, kersverse mama’s… You name it, we train it. En ook wat die training betreft, durven we al eens tegen heilige huisjes te schoppen. Onze aanpak is op z’n minst ‘anders’ te noemen. Zo creëren we vernieuwende en verrassende oefeningen waarmee we niet alleen fitheid stimuleren, maar ook zelfvertrouwen, veerkracht, een positief zelfbeeld en zelfredzaamheid.

PIT STOP vormt gelukkige, complete en veerkrachtige sporters
met vaardigheden voor het leven.

#Proud Multi SkillZ® Academy #Veelzijdig #Verrassend #Sporten #Aalst #PITSTOPVibes #360°sportontwikkeling


🌱 Keep growing

Bij PIT STOP voeren we zelf de regie. We blijven steeds trouw aan onze (toekomst)visie. We meten en verbeteren continu, want alleen kunnen we 360° blijven groeien. En onze leden? Onze partners? Die groeien met ons mee. Samen zijn we, en maken we teamplayers.

 

🌈 Inspire others

Het belangrijkste ingrediënt van PIT STOP? Enthousiasme! We blijven continu leren, elkaar motiveren en anderen inspireren. Bij ons bruist het van energie!

coach

VEELZIJDIG VERRASSEND SPORTEN IS DE SPRINGPLANK NAAR SUCCESVERHALEN IN DE SPORT & IN HET LEVEN


Een compleet pakket van sporten, persoonlijke groei, een gezonde levensstijl en non-competitief spel- en beweegplezier voor klein en groot.  PIT STOP helpt om het potentieel van elkeen te ontwikkelen op een veelzijdige verrassende manier. Iedereen heeft zen eigen groeitraject en kan en mag zichzelf zijn. En daar staan we niet alleen voor. Samen met Smarty beleven onze Prutskes de gekste avonturen op het terrein in een kindvriendelijke omgeving, Skillers worden bijgestaan door Skilly waar een uitdaging nooit als onmogelijk wordt beschouwd. Tutty boost vaardigheden in en op het water.

Waar wacht je nog op? Kijk wanneer jouw PIT STOP avontuur kan starten.