Skillers Go

Wekelijks 1 of 2 veelzijdige verrassende Multi SkillZ sportsessies van 1 uur, Stokken, hoepels, ballonnen en de uitnodigende oefeningen van Skilly De Leeuw helpen de jongste Skillers onbewust op een kwalitatieve speelse wijze groeien naar de sport.

De ideale basis om jouw Skiller bronvaardigheden te laten ontwikkelen voor sport en ook voor het leven. De gepaste volgende stap om een sterke complete beweger te worden.

Let’s Go!

Groeien naar

SKILLERS BRONS 2018-2017

  • Groep von 12 Skillers
    Samen met 1 ouder FAMILY of samen met vriendjes KIDS
  • Club T-shirt, sportieve short, propere sportschoenen
  • Activeert het potentieel
  • Woensdag &/of Zondag
  • Brons Skiller

Natuursportkampen

Inschrijven

De juiste keuze voor jouw Skiller Brons

BRONS 1e jaar: PlAY KIDS / PLAY FAMILY
BRONS 2e jaar: PLAY KIDS / SPORTS KIDS / PLAY FAMILY

Is jouw Skiller een sportbeest en wil het meerdere sporten ontdekken (SPORTS) , of staat plezier en contact met anderen voorop (PLAY) PIT STOP biedt voor iedereen een geschikt aanbod! Je kan als ouder er bovendien voor kiezen om je kind met vrienden te laten skillen (KIDS) of om samen actief te genieten van een quality-time moment in het ouder-kind concept (FAMILY).

Het maakt elke Skiller (en ouder) fitter! Een brede 360° sportontwikkeling met uitdagingen op maat en uitnodigende oefeningen met ballen, kegels, hoepels, ballonnen en zoveel meer. Het is het leukste sportmoment van de week.

Zin in meer?

Ontdek hier nog meer spannende avonturen voor je Skiller!