Afbeelding zin in zomer

4 – 8 Juli: Zin in Zomer !

Met de schoolpoort goed op slot, lijkt het rijk der zomerse vrijheid eindelijk aangebroken. Joehoe! Skillers krijgen deze week veel tijd om te spelen en te sporten, maar ook een plek vol natuurlijk materiaal met daarover een heerlijk PIT STOP-sausje. Benieuwd wat er dan gebeurt?

skilly_mascotte
  • De Natuurschuur @ Heuvelpark Aalst – Hof Somergem
  • 100% outdoor kamp.
  • Maxi 12 deelnemers
  • Skillers Brons 2017 – 2016
  • Fiets meebrengen

SCHRIJF IN
Klik op de gepaste leeftijdscategorie-button voor je kind en schrijf direct in. Welkom!

Skillers Brons (5-6 jaar) / Skillers Zilver (7-8 jaar) / Skillers Goud (9-10 jaar) / Skillers Diamant (11-12 jaar)


Dagprogramma : een toffe uitstap, avontuur in de natuur, twee Multi SkillZ 360° sportsessies , een creatief moment, een ontspanningsmoment, fietsgewenning voor de jongste Skillers en fietstochten voor de grote, spelen en bouwen in bos en parken, urban sports en zo veel meer. Eén week voor de zomervakantie krijg je een mail met alle praktische informatie.

Een vakantiekampdag vol pit en plezier
08u30: gratis vooropvang in een natuurlijk kader
09u00: opstartmoment – thema van de dag
Voormiddag activiteiten in kampthema:  fietstocht naar Multi SkillZ sportsessie, 10uurtje in de natuur, fietstocht terug (jongste: op domein), urban games
12u00: pick-nick (lekkers uit eigen lunchbox)
Namiddag activiteiten in kampthema:
vrij spel, creatieve activiteit voor de jongste, leuke sportieve uitdagingen in de natuur, 4-uurtje, groot natuurspel binnen kampthema & afsluitmoment
16u00: einde kampdag
17u00: einde betalende naopvang

De natuursportkampen in externaat lopen van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u. Opvang vanaf 8u30 (gratis) en tot 17u (15€/week) met allerhande spel- en tekenmateriaal in een mooi stukje natuur.

Fiscaal attest & attest mutualiteit worden na het kamp bezorgd via Twizzit. U hoeft zelf geen papieren af te geven tijdens het kamp.


Delen op:

In the spo(r)tlight

“Shine, to make another Shine” daar geloven wij in. Werp je licht op alle schitterende mogelijkheden op het terrein, in het water en in de natuur en boost je vaardigheden in sport en in het leven.