22.05.2023

PIT STOP Picknick: 3 Juni 2023

UITNODIGING PIT STOP Picknick
Zaterdag 3 Juni nodigen we ie-der-een uit voor onze jaarlijkse PIT STOP PICKNICK, de gezellige afsluiter van het seizoen.
Een moment om met alle (toekomstige) coaches, kinderen, ouders en grootouders te genieten van down-to-earth PIT STOP vibes in een prachtig stukje natuur in Aalst. Naast de speelheuvels en natuurlijke uitdagingen op het Heuvelpark, voorzien we volksspelen voor klein en groot, kan je genieten van een lekkere broodjeslunch, gaan de mascottes Smarty en Skilly graag met jullie op de foto en kan je tal van sport en spelen ontdekken. Er zijn opnieuw tal van mooie prijzen te winnen waaronder een PIT STOP waardebon.

VOOR WIE: leden, toekomstige leden en coaches, maar ook je familie en vrienden, buren, … Iedereen is welkom.
WAAR: Heuvelpark Aalst (natuurschuur te Kloosterweg – Hof Somergem Aalst)
WANNEER: ZATERDAG 3 JUNI 2023 tussen 10u00 en 15u00.

We kijken er naar uit om samen met julie dit voorbije seizoen te vieren, medailles uit te delen en de zomer gezellig in te zetten. Proficiat aan al de PIT STOP kampioenen en dankjewel voor jullie engagement!
Energievolle groeten,
je PIT STOP team.

MEDAILLE:
PIT STOP heeft voor alle Prutskes en Skillers een welverdiende medaille voorzien op 3/6. Onze mascottes Smarty en Skilly, alsook jullie coaches zullen deze uitdelen.

Waarom een medaille?
Volgens ons kan iedereen een kampioen worden. Een levenskampioen. Bij PIT STOP ontdekken kinderen (en eigenlijk ook grote mensen) stap voor stap hun eigen talenten en interesses. Niet iedereen zal of hoeft daarom in de premier league te spelen. Wij willen dat onze leden zich een champ kunnen voelen in hun eigen leven.

WAT TE DOEN ALS JE OP 3/6 AFWEZIG BENT?
Laat het ons zeker weten in het inschrijvingsformulier.

Optie 1. Indien je niet kan komen, laat ons dan weten in het inschrijvingsformulier wie om de medaille van je kind(eren) komt. Wij geven ze met plezier mee met familie, vrienden of een lieve buur.
Optie 2. We voorzien een extra ophaalmoment op dinsdag 13/6 tussen 16u30 en 18u @inkomhal Sportcentrum Schotte. Adres: Kapellekensbaan 8, 9320 Aalst.

PROGRAMMA:
KIES ZELF WANNEER JE LANGSKOMT EN HOE LANG JE BLIJFT GENIETEN.
Kom in de voormiddag en/of in de namiddag langs en geniet samen met ons van een mooi stukje natuur en gezellige PIT STOP vibes. IE-DER-EEN IS WELKOM!

10u00 – 11u30: 
Afhalen medailles
+ Meet & Greet met Smarty de Giraf & Skilly
11u45 – 12u30:
afhalen PICKNICK lunch aan de schuur
11u45 – 13u00 PICKNICK
13u00 – 15u00: Afhalen medailles
+ Meet & Greet met Skilly De Leeuw

Doorlopend:
volksspelen, grimmen, infostand, PIT STOP sport en spel en fijne PIT STOP vibes in een uniek stukje natuur.

BESTELLING BROODJES

We hebben gekozen voor de overheerlijke belegde broodjes van Tartinneke. Bestel vrijblijvend via onderstaande knop wat jullie wensen te knabbelen en drinken tijdens de PICKNICK.  Je kan je bestelling tussen 11u45 en 12u30 ophalen aan de schuur. Wij bestellen alvast het zonnetje.

TAKE AWAY tussen 11u45 en 12u30 is ook mogelijk indien er nog andere activiteiten op de agenda staan. Vernoem dan zeker bij opmerkingen bij je bestelling dat je TAKE AWAY wenst zodat we het apart kunnen plaatsen.

Bestel je picknick hier

Delen op:

In the spo(r)tlight

“Shine, to make another Shine” daar geloven wij in. Werp je licht op alle schitterende mogelijkheden op het terrein, in het water en in de natuur en boost je vaardigheden in sport en in het leven.