AANBOD 2023 – 2024

Een compleet pakket van sporten, persoonlijke groei, een gezonde levensstijl en non-competitief spel- en beweegplezier voor klein en groot.  PIT STOP helpt om het potentieel van elkeen te ontwikkelen op een veelzijdige verrassende manier. Iedereen heeft zen eigen groeitraject en kan en mag zichzelf zijn.

Ontdek het volledig aanbod voor jouw kind(eren): overzicht aanbod 2023-2024

Indien er nog vragen zijn of je wenst ons advies bij het maken van een keuze, aarzel niet ons te mailen op inschrijvingen@sport-pitstop.be

UITLEG CONCEPTEN BINNEN PIT STOP.

Onder het geboortejaar van je kind zie je het COURT aanbod alsook het AQUA / SWIM aanbod voor je kind: Je kan direct zien of het een KIDZ concept (je kind sport met leeftijdsgenoten) of FAMILY concept (ouder-kind concept) is.

COURT
De Prutskes volgen een 1-2-3 traject waar ze groeien van Prutske Brons waarbij ze sporten met een ouder tot een Gouden Prutske dat alleen komt sporten vol zelfvertrouwen.
Afhankelijk van de vaardigheden en goesting van je kind kan je nadien bij de Skillers kiezen:
PLAY is een complete 360° sportvorming met spel, sport en beweegplezier.
SPORTS is zoals PLAY, maar de kinderen gaan per sportsessie 2 sporten beoefenen volgens de MSZ methode.
TRAINING is voor kinderen die een competitieve mindset hebben of reeds actief voor een specifieke sport gekozen hebben en extra willen werken aan hun sportvaardigheden (fysiek en mentaal).

AQUA / SWIM
Alle Prutskes en Bronzen Skillers leren zwemmen in een FAMILY concept. Vanaf Zilver komt de Skiller alleen en mag je met een omkleedpasje nog even helpen in de kleedkamers indien je dat wenst.