16.05.2024

PIT STOP Picknick: 2 Juni 2024

UITNODIGING PIT STOP Picknick
Zondag 2 Juni nodigen we ie-der-een uit voor onze jaarlijkse PIT STOP PICKNICK, de gezellige afsluiter van het seizoen.
WAT: Een moment om met alle (toekomstige) coaches, kinderen, ouders en grootouders te genieten van down-to-earth PIT STOP vibes in een prachtig stukje natuur in Aalst. Naast de speelheuvels en natuurlijke uitdagingen op het Heuvelpark, voorzien we volksspelen voor klein en groot, kan je genieten van een lekker BBQ broodje (heerlijke broodjes van bakkerij Karel Van Lierde en vers vlees van Slagerij Hans te Erembodegem), gaan de mascottes Smarty en Skilly graag met jullie op de foto en kan je tal van sport en spelen ontdekken.

VOOR WIE: leden, toekomstige leden en coaches, maar ook je familie en vrienden, buren, … Iedereen is welkom.
Kinderen die hun start maken in september 2024 bij PIT STOP nodigen we graag uit zodat jullie reeds kunnen genieten van de leuke sfeer en ons PIT STOP team kunnen leren kennen.
WAAR: Heuvelpark Aalst (natuurschuur te Kloosterweg – Hof Somergem Aalst)
PARKEREN: KOM MET DE FIETS INDIEN MOGELIJK of parkeer je wagen langs de weg in de straat: NEGEN DAGWAND
WANNEER: ZONDAG 2 JUNI 2024 tussen 10u00 en 15u00.

We kijken er naar uit om samen met julie dit voorbije seizoen te vieren, medailles uit te delen en de zomer gezellig in te zetten. Proficiat aan al de PIT STOP kampioenen en dankjewel voor jullie engagement!
Energievolle groeten,
je PIT STOP team.

MEDAILLE:
PIT STOP heeft voor alle Prutskes en Skillers die lid waren in seizoen 2023-2024 een welverdiende medaille voorzien op 2/6. Volgde je kind zwemmen en sport, dan ontvangt je kind 2 medailles. Onze mascottes Smarty en Skilly, alsook jullie coaches zullen deze uitdelen.

Waarom een medaille?
Volgens ons kan iedereen een kampioen worden. Een levenskampioen. Bij PIT STOP ontdekken kinderen (en eigenlijk ook grote mensen) stap voor stap hun eigen talenten en interesses. Niet iedereen zal of hoeft daarom in de premier league te spelen. Wij willen dat onze leden zich een champ kunnen voelen in hun eigen leven.

WAT TE DOEN ALS JE OP 2/6 AFWEZIG BENT?
Laat het ons zeker weten in het inschrijvingsformulier.

Optie 1. Indien je niet kan komen, laat ons dan weten in het inschrijvingsformulier wie op 2/6 om de medaille van je kind(eren) komt. Wij geven ze met plezier mee met familie, vrienden of een lieve buur.
Optie 2. We voorzien een (minder magisch) ophaalmoment op woensdag 12/6 tussen 16u00 en 17u15 @inkomhal Sportcentrum Schotte. Adres: Kapellekensbaan 8, 9320 Aalst.

PROGRAMMA:
KIES ZELF WANNEER JE LANGSKOMT EN HOE LANG JE BLIJFT GENIETEN.
Kom in de voormiddag en/of in de namiddag langs en geniet samen met ons van een mooi stukje natuur en gezellige PIT STOP vibes. IE-DER-EEN IS WELKOM!

10u00 – 12u00:
Afhalen medailles
+ Meet & Greet met Smarty de Giraf & Skilly
11u45 – 13u00 vers BBQ broodje
13u00 – 15u00: Afhalen medailles
+ Meet & Greet met Smarty de Giraf en Skilly De Leeuw

Doorlopend:
volksspelen, bellenblaas, infostand, PIT STOP sport en spel en fijne PIT STOP vibes in een uniek stukje natuur.

BESTELLING BBQ BROODJES

We hebben gekozen om ter plaatse verse overheerlijke BBQ broodjes te maken met alles er op en er aan. Bestel vrijblijvend via onderstaande knop wat jullie wensen te knabbelen en drinken tijdens de PICKNICK.  Je kan je bonnetjes en je bestelling tussen 11u45 en 13u15 ophalen aan de schuur. Wij bestellen alvast het zonnetje.

Bestel je picknick hier

DESSERTBUFFET

Om de PIT STOP Picknick extra smaak en kleur te gegeven, zijn we nog op zoek naar enkele enthousiaste bakkende gezinnen. Meer specifiek, kan je ons een groot plezier doen en steunen door de dag zelf een taart, muffins, brownies, koekjes mee te brengen (reeds in stukjes gesneden).
Zo kunnen we een gigantisch mooi buffet maken. De opbrengst van dit buffet gaat naar de aankoop van educatief sportmateriaal.


Delen op:

In the spo(r)tlight

“Shine, to make another Shine” daar geloven wij in. Werp je licht op alle schitterende mogelijkheden op het terrein, in het water en in de natuur en boost je vaardigheden in sport en in het leven.