NL-FR-EN

DANA BOONEN

Ik ben ex-internationale atlete, partner, mama van 4 jonge belgo-franse kindjes en de drijfveer van PIT STOP Sport Academy. 

Als PRUTSKESCOACH deel ik vol enthousiasme mijn kennis en energie op woensdag, zaterdag & zondag voormiddag tijdens de Prutskes In Training beweegsessies en zomerkampen! 

Als MENTAL PERFORMANCE COACH begeleid ik jonge gedreven student-atleten naar een efficiënter niveau van denken en doen. Een uitmuntend atleet is een atleet die zich kan concentreren, doorzettingsvermogen heeft en geduld, maar die zich vooral fysiek en mentaal goed voelt in zijn vel. Coaching helpt in dit groeiproces. Ik ben eveneens een extern klankbord voor ouders, coaches en clubs om samen hun atleet te ondersteunen. Wil jij wat meer pit steken in je sport en leven? Durf jezelf een performance coach te geven! Reserveer een afspraak.

 Als VERANTWOORDELIJKE COMMUNICATIE & MARKETING geniet ik elke dag van de verbinding met mensen. Vanuit mijn open warme spontane zijn, onderhou ik de nauwe band met onze leden, ouders, partners en coaches. Mijn creativiteit en sterk organisatievermogen kan ik hier volledig vrije kaart geven. 

 

CELINE FROMHOLZ

Ik ben een gepassioneerde sportvrouw vol pit. Ik leg de lat hoog voor mezelf en voor anderen. Na een professionele basketbalcarrière in Frankrijk en een master in sportwetenschappen (universiteit Strasbourg) stond ik mee aan de wieg van PIT STOP Sport Academy. Met PIT wil ik mijn ervaring ter beschikking stellen aan elk-één die beweging een prominente plek wil geven in zijn leven. Ik begeleid elk kind en ouder volgens hun eigen ritme en ambitie. Met oog voor detail, met hopen geduld en met mijn capaciteit om ‘wat-goed-en-wat-beter-kan’ te analyseren, zoek ik naar een creatieve motivatie die jullie op het lijf geschreven is.Wij werken samen met een team van PIT STOP trainers voor onze unieke concepten

SPORT PROJECTMANAGER: Ik zet de sportieve projecten van PIT STOP op poten van de aanzet via de organisatie naar de realisatie. Les Jeunes Olympiques’ – (een Frans taal-sportkamp voor 7-13-jarigen) en ‘Prutskes in Training’ (bewegingslesjes vanaf 2 jaar), Sport Na School sessies, zijn enkele van onze exclusieve concepten.

TRAINER BASKET: ik train jonge gemotiveerde basketbalspelers naar een hoger niveau. Ik stel me ten dienste van de speler, maar ook van de club. Ik kruip in de rol van je back-up op het terrein en die van de externe partner die de organisatie en structuur van je club onder de loupe neemt. Met mijn professionele ervaring sta ik ten dienste voor iedereen die wil scoren in basketbal.

MULTI SKILLZ TRAINER : Ik prikkel wie jong en minder jong is om ‘goed-in-je-vel’ te bewegen. Bewegen draagt bij aan je mentale en sociale veerkracht. De aanpak is ludiek en vernieuwend, de lat ligt net zo hoog als jij hem hebt gelegd, samen gaan we voor beweegplezier. In mijn handen word jij geen topatleet, maar iemand die voelt dat hij leeft… in een gezond lichaam… met een open geest.

 

PIT STOP TEAM

Sofie HENDRICKX
Freek VAN DEN STOCKT