prutskes gooien ballen

Sportkampen

Groei met PIT!
Energieke zomerkampen vol sportplezier & samenspel in de natuur. Eén thema loopt als een rode draad doorheen elke kampweek. Natuursportkampen waar elk kind iets van opsteekt en vaardigheden voor sport en het leven leert. Elke dag bruist vol uitnodigende oefeningen, uitdagende spelen, creatieve opdrachten, sportsessies in de natuur, rustmomenten, ontspanning en met de (loop)fiets op stap.

Om je wegwijs te maken in alle vakantiekampen, vind je ze hier per thema en vakantieweek gesorteerd.
Wat kiezen jullie voor Prutskes (4 jaar) en/of Skillers (vanaf 5 jaar)?

PIT STOP Sport Academy trekt al 10 jaar de kaart van professionaliteit en kwalitatieve coaches in de recreatieve sport.  Onze interne opleidingen en kwalitatief MSZ coach platform staat open voor iedereen met pit die interesse heeft om bij ons aan de slag te gaan. Daarnaast zorgt het groeitraject van onze coaches ervoor dat ons team straalt op kamp! Wij kennen 80% van de kinderen die mee op avontuur gaan omdat ze bij PIT STOP sporten of al jaren deelnemen aan de natuursportkampen. Elke zondag vóór de kampweek, nodigen we al de kampers en ouders uit om de locatie te ontdekken en ons te ont’moeten. Iedereen kan gewoon zichzelf zijn.

coach

SHINE TO MAKE ANOTHER SHINE.

Ons veelzijdig verrassend aanbod is ook voor onze coaches verfrissend. We zorgen steeds voor een unieke combinatie coaches, elk met hun expertise en talenten. En dat maakt het verschil!

Wil je ons team beter leren kennen of zelf zin om je batterijen op te laden tijdens een uniek natuursportkamp en deel uit te maken van PIT STOP ? We hebben je er graag bij!